Curs – Primii pași în WordPress

Curs – Primii pași în WordPress

păreri despre

 1. Este un curs foarte interesant. Eu lucrez pe un site creat cu WordPress si m-a ajutat sa inteleg mai bine cum functioneaza. Administrez un magazin online si informatiile aflate aici mi-au fost de foarte mare ajutor. Recomand acest curs si multumesc celor de la ServHost. Sper sa mai aflu si de alte cursuri online la fel de interesante.

 2. Va multumesc frumos, astept cu nerabdare sa parcurg toate lectiile. Multumesc si pentru ajutorul pe care mi l-ati acordat in aceasta dimineata cu creearea contului.

 3. Buna, ori ceva nu functioneaza, ori tot acest proces de a incepe cursul e prea intortocheat. Nu reusesc nicicum sa accesez cursul!
  Am respectat pasii din e-mail dar ma duce in acleasi loc, la pagina de creare utilizator si unde sa adaug o adresa de email. Ceea ce am facut deja…Simplificati putin pasii..

 4. Buna seara.
  Se pare ca ce a patit Andrada pe data de 12 martie (descrierea din comentariu sau) patesc si eu.
  Link-ul din e-mail ma duce in acleasi loc, la pagina de creare utilizator si unde sa adaug o adresa de email, lucru pe care l-am facut deja.Cum creez contul efectiv? Multumesc!

 5. Buna seara.Link-ul din e-mail ma duce in acleasi loc, la pagina de creare utilizator si unde sa adaug o adresa de email, lucru pe care l-am facut deja.Cum creez contul efectiv? Multumesc!

  • Florica, din cate vad ai accesat deja cateva cursuri, ceea ce ma duce cu gandul ca ai reusit. Daca problema persista, te rog sa-mi scrii pe adresa de mail. Multumesc

 6. Buna seara,

  vorbiti despre niste cursuri gratuite. insa din cate am citit in comentarii mai sunt persoane care s-au inscris si nu reusesc sa vada cursul . Ce trebuie facut. Este real sau este doar reclama? multumesc

  • Auras le-ai alocat contului tau, dar ca sa poti vizualiza filmele trebuie sa apesi ep butonul Alege acest curs, apoi totul functioneaza ok. Le-ai bifat si ti le-ai adaugat in cont dar pentru a le parcurge mai ai acest lucru de facut. Parola contului tau o trimit in privat pe email. Am resetat-o ca sa vad exact ce problema intampini.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*