Cum ma ajuta pe mine autoresponder-ul Aweber?

Cum ma ajuta pe mine autoresponder-ul Aweber?

Am auzit intrebarea aceasta foarte des.

Pai de ce as apela eu la Aweber?

Ca sa pot colecta pe site in mod ”regulamentar” adrese de email. Scopul principal al unui site este sa colecteze o lista de abonati pe care sa ii ajutam in provocarile pe care le au in activitatea lor. Astfel creem o relatie si pe viitor putem sa vindem un produs sau serviciu catre aceasta audienta.

Exista o gramada de programe pe internet cu care putem colecta adrese de email, dar nefiind dublu opt-in sunt inselatoare.

De ce spun acest lucru?

Pentru ca adresele de email pe care tu le poti strange nu sunt concludente, pot fi ale unor oameni care nu au legatura si nu au interes fata de ce scrii tu pe site. Asa ca, tu chiar crezi ca ai gasit aur, si cand colo totul e tinichea :-).

Spuneam ca apelam la aweber ca sa putem promova materialul pe care-l detinem pe blog. In clipa in care am facut inregistrarea in site, si am creat legatura intre site si aweber, vreau sa promovez fiecare articol pe care-l fac. Si anume, completez un mesaj broadcast.

In clipa in care cineva se inscrie pe site, va primi un email prin care i se cere confirmarea acestei dorinte, deoarece se doreste ca inregistrarea in site sa fie una intentionata, nu una intamplatoare. Dupa acest pas va veni un alt email prin care i se multumeste cititorului de inscriere.

De aceea e bine sa apelam la aceste inscrieri cu dublu opt-in, pentru a fi siguri ca cei care s-au inscris pe site chiar si-au dorit acest lucru, nu au apasat intamplator pe link. In acest fel vei fi sigur ca cei pe care-i vei regasi in lista iti impartasesc cu adevarat pasiunea.

Si nu se stie cand vei dori sa promovezi un produs sau un serviciu pe site, si vei stii ca la celalalt capat sunt oameni interesati.

Pe curand,

Narcisa

 

PS: daca tu crezi ca te-am ajutat sa intelegi care e faza cu aceste inscrieri in site, te rog sa-mi lasi un comentariu mai jos, sau in sectiunea de contact.

About the Author
Ninel Decu
Am 15 ani experienta in marketing si vanzari de servicii. Scriu despre marketing online, WordPress, cum sa pornesti o afacere de la zero. Sunt cofondator al firmei ServHost specializata in servicii de hosting pentru platforma WordPress cat si realizarea de bloguri, site-uri si magazine online pe aceasta platforma. Am fost implicat in peste 400 de proiecte care au pornit de la zero sau pe care le-am ajutat sa creasca de la un anumit nivel.

2 thoughts on “Cum ma ajuta pe mine autoresponder-ul Aweber?

 1. Lucian - 20/03/2014 at 5:34 pm

  Orice programator poate face acest lucru in php sau asp sau orice alt program. Verificarea dubla tine de optiunea creatorului.
  Nu este corect sa spuneti ca alte programe fac acest lucru deoarece este doar o optiune sa ceri confirmarea.

  Reply
  • Narcisa - 21/03/2014 at 2:26 pm

   Luci, iti multumim pentru informatiile tehnice oferite.
   Acest articol a fost realizat pentru cei care nu au un programator, si doresc sa faca aceste lucruri singuri.

   Reply

Leave a Reply

shares