Generează rapid lead-uri și vânzări

Descoperă sistemul care îți aduce Conversii pe Pilot Automat

E timpul să îți obții mai mult de la afacerea ta online!

Vrei să îți crești vânzările și să îți pui la punct o strategie eficientă de obținere a conversiilor?

Momentul potrivit să începi este acum!

Ți-am pregătit zeci de lecții video și multe alte surprize care îți vor aduce afacerea la un alt nivel.

De ce ai nevoie de un curs de conversii?

Răspunsul este simplu: ca îți crești vânzările. Întotdeauna este loc de mai bine și, de multe ori, simți că ai ajuns la capacitatea maximă, atât ca business, cât și ca om. Uneori, simți că timpul nu îți mai ajunge să pui în aplicare toate ideile sau pur și simplu că te pierzi în detaliile tehnice care țin de website-ul tău și promovarea acestuia.

Iată în ce situații te ajută acest curs:

correct-symbolNu ai conversii (destule): fie că ai o afacere nouă și nu ai deloc conversii, fie că nu ai ajuns la nivelul dorit, îți punem la dispoziție numeroase materiale și tot suportul necesar să vinzi mai mult și într-un timp mai scurt;

correct-symbolNu ai un sistem automat de generare lead-uri: ai nevoie de o bază de date de lead-uri, actualizată constant? Ți-am pregătit o serie de lecții care te ajută să pui la punct un sistem care îți aduce lead-uri, pe pilot automat;

correct-symbolNu au funcționat tehnicile folosite: ai investit în metode de promovare online care nu au dat rezultate? Toate acestea se opresc aici! Îți prezentăm noi metode pe care le poți aplica în mod corect, încă de la început;

correct-symbolNu ai setat obiective clare: întreaga ta activitate de promovare online trebuie să fie bazată pe o strategie bine pusă la punct. Ți-am pregătit un curs video care te ajută să stabilești obiectivele în mod clar și concis;

correct-symbolNu ai timp să le faci pe toate: simți că te pierzi în gestionarea afacerii, promovarea online, campanii de Facebook, panoul website-ului și birocrația din România? Vei afla cum să setezi un sistem care funcționează independent de tine;

correct-symbolNu ai abilități tehnice: nu trebuie să fii programator sau specialist în marketing online să pui în aplicare metodele prezentate în cadrul lecțiilor video. Îți vom arăta cum să le pui în aplicare, explicate pe înțelesul tău.

Cu cât spui „NU” mai des, cu atât lucrurile par mai dificile. Însă, noi te asigurăm că NU este așa!

De ce să te înscrii?

life-time

 

Ai acces pe viață la materiale

În urma înscrierii, primești acces nelimitat la platforma unde găsești materialele achiziționate. Poți reveni la ele oricând, de oriunde, acestea fiind în format electronic.

bonus

 

Primești numeroase bonusuri

Indiferent de pachetul ales, primești o serie de cadouri surpriză precum lecții video, lecții în format PDF, acces la un grup privat de Facebook, suport prin email și multe altele.

email-setting

 

Ai suport gratuit
pe email

Orice întrebare sau problemă specifică vei avea, specialiștii noștri îți stau la dispoziție. Trebuie doar să ne întrebi, iar răspunsul este la un click distanță, pe email.

life-time

 

Afli cum să-ți crești vânzările

Cel mai important beneficiu este faptul că vei deprinde abilitățile necesare ca să îți pui la punct un sistem de generare de lead-uri și vânzări care va funcționa automat.

 

Afli cum să-ți setezi obiectivele

O strategie de marketing bine pusă la punct, cu obiective clar stabilite, este fundația oricărei afaceri de succes. Îți oferim acces la 9 lecții video care te ajută să-ți setezi corect obiectivele.

bonus

 

Treci peste dificultăți tehnice

În urma înscrierii, primești acces nelimitat la platforma unde găsești materialele achiziționate. Poți reveni la ele oricând, de oriunde, acestea fiind în format electronic.

Ce vei învăța?

Conține 15 lecții video care te ajută să implementezi un sistem care îți va genera conversii non-stop.

icon video1

Lecția 1 – Introducere

Timp de 5 minute, punem bazele informațiilor cuprinse în cursul pe care l-ai achiziționat și discutăm despre ce vei învăța prin intermediul lecțiilor.

icon-video2

Lecția 2 – Definești profilul de client ideal

Vom afla etapele pe care trebuie să le parcurgi ca să identifici problemele, nevoile, interesele și caracteristicile clientului tău ideal.

icon video4

Lectia 3 – Creezi și editezi un material pdf

Ca să generezi o bază de date de lead-uri, este necesar să îi atragi cu un magnet de tip ebook gratuit. În această lecție, afli cum să creezi un astfel de material.

icon-video2

Lecția 4 – Implementezi o ofertă opt-in

Vrei să incluzi materialul PDF creat în cadrul unei oferte opt-in? În cadrul acestei lecții îți arătăm cum să implementezi oferta pe site-ul tău.

icon video1

Lecția 5 – Conectezi MailChimp și MailMunch cu site-ul

Instrumentele cele mai potrivite pentru colectarea lead-urilor sunt puse la dispoziție de platformele MailChimp și MailMunch. Noi îți arătăm cum să le integrezi.

icon video4

Lecția 6 – Realizezi o pagină de colectare a lead-urilor

Cel mai potrivit loc unde să integrezi oferta este o pagină de vânzare dedicată, pe care să o promovezi individual față de site. Această lecție te va ajuta.

icon video3

Lecția 7 – Conectezi site-ul cu un autoresponder

Un sistem de tip autoresponder va comunica, în locul tău, cu fiecare nou lead care dorește să facă parte din lista ta. Noi te ajutăm să îl integrezi.

icon video4

Lecția 8 – Realizezi un plan de articole de blog

Blogul este unul din cele mai puternice instrumente de colectare de lead-uri pe care le ai la dispoziție. Noi te ajutăm să îți creezi o strategie potrivită.

icon video1

Lecția 9 – Cum scrii un articol de blog într-o oră

Scrierea articolelor de blog poate dura mult timp, mai ales dacă nu ai mai făcut acest lucru. De aceea, îți oferim o scurtătură să scrii un articol într-o oră sau mai puțin.

icon-video2

Lecția 10 – Configurezi plugin-ul Yoast SEO

Fiecare articol de blog realizat trebuie optimizat pentru motoarele de căutare. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu plugin-ul Yoast SEO, pe care te ajutăm să îl setezi corect.

icon video4

Lecția 11 – Cum atragi trafic pe site

Există numeroase metode de a atrage trafic pe site-ul tău. Noi îți arătăm o parte dintre ele și te ajutăm să le folosești pe cele care ți se potrivesc.

icon video3

Lecția 12 – Cum creezi textul pentru o reclamă Facebook

Pe Facebook, trebuie să captezi atenția audienței tale, să le stârnești interesul și să îi convingi să dea click pe reclama ta… prin cuvinte și imagini. Îți vom arăta cum.

icon video1

Lecția 13 – Cum setezi o audiență în Facebook

Unul din cei mai importanți pași în crearea unei campanii de Facebook Ads este setarea audienței potrivite. Noi îți arătăm cum să îl parcurgi corect.

icon-video2

Lecția 14 – Cum creezi o campanie pe Facebook

Vrei să investești în Facebook și să obții rezultate? Află din această lecție video cum să îți implementezi campaniile de Facebook Ads și să obții rezultatele dorite.

icon video3

Lecția 15 – Acționează acum!

La finalul celor 15 lecții video, vom discuta despre motivele pentru care trebuie să începi ACUM să pui în aplicare lecțiile învățate. În rest, totul depinde de tine.

Instrumente folosite

BONUS - Curs video - Setarea obiectivelor

Conține 8 lecții video care te învață cum să îți stabilești obiectivele SMART și să te concentrezi pe ele pentru a le realiza.

curs obiective 1

Lecția 1 – Cum elimini distracțiile și rămâi concentrat

Este esențială concentrarea, când vine vorba de afacerea ta. Crearea unei strategii de marketing online ține de tine.

curs obiective 2

Lecția 2 – Cum setezi obiectivele SMART

În marketing online, întreaga ta activitate este măsurabilă. De aceea, trebuie să îți setezi obiective realiste, ușor de urmărit și plasate în timp.

curs obiective 3

Lecția 3 – Practica, repetiție mentală

Pentru a îți întipări în minte informațiile pe care le aplici, trebuie să le repeți. Însă, acest lucru se poate face și mental. Noi îți arătăm cum.

curs obiective 1

Lecția 4 – Cum păcălești creierul cu un contrast mental

Îți vom arăta un exercițiu pe care trebuie să îl aplici în scris, ca să aibă efectul dorit. Astfel, te pregătești mental pentru a scăpa de teama de eșec.

curs obiective 3

Lecția 5 – Cum învingi amânarea

Amânarea este deseori un impediment în activitatea multor antreprenori și marketeri. Timp de 10 minute, vom discuta despre metode cum să câștigi lupta cu ea.

curs obiective 2

Lecția 6 – Cum transformi acțiunea într-un obicei

Atunci când faci ceva bine, este recomandat să repeți această acțiune ca să ai succes. De aceea, îți arătăm cum să transformi o simplă acțiune într-un obicei.

curs obiective 1

Lecția 7 – Despre motivație

Tu cât de motivat ești să îți îndeplinești obiectivele? Cât de mult dorești să ai succes? Toate aceste lucruri și nu numai le vom dezbate în lecția despre motivație.

curs obiective 3

Lecția 8 – Cum monitorizezi obiectivele

Odată ce ai implementat strategiile de marketing online, trebuie să începi să urmărești rata de îndeplinire a obiectivelor tale. Din acest video, vei afla cum să faci acest lucru mai bine.

Te simți pregătit să începi?

Alege pachetul de beneficii care ți se potrivește!

Despre autor

nini

Bun venit!

 

Numele meu este Ninel Decu și sunt cofondator al companiei ServHost. Alături de colegii mei, oferim soluții personalizate pentru WordPress de aproape 5 ani. Ne dorim să împărtășim și cu tine din cunoștințele noastre, motiv pentru care am creat o serie de lecții video și materiale educative care să te ajute să îți îndeplinești obiectivele de marketing într-un timp scurt.

Dacă deții o afacere online sau lucrezi în cadrul unui astfel de business și dorești să contribui la creșterea vânzărilor, atunci aceste materiale sunt pentru tine. Fie că ești începător sau cunoscător în WordPress, lecțiile pe care le-am creat sunt menite să te ajute să obții mai mult de la website-ul tău.

Îți dorim spor la conversii!

Ce spun clienții care au lucrat cu noi?

Nu mai sta pe gânduri!

Alege acum pachetul care ți se potrivește!

Care este scopul unui curs de conversii?

În marketing online, rata de conversie este unul din cele mai importante obiective pe care trebuie să le măsori. Termenul „conversie” se referă la o transformare prin care trece un vizitator al site-ului tău, în urma unei acțiuni pe care a efectuat-o: abonare la newsletter, descărcarea unui material PDF, completarea unui formular de cerere ofertă, comanda unui produs etc. În funcție de obiectivul de conversie dorit, acest curs te va ajuta să îți crești rata de îndeplinire a acelui obiectiv.

Cum plătesc pentru aceste materiale?

În urma alegerii pachetului potrivit, vei fi direcționat către o pagină unde ți se vor solicita informațiile personale sau de companie, pentru emiterea unei facturi. Poți efectua plata facturii atât cu cardul, prin transfer bancar online sau prin ordin de plată. În urma confirmării plății, vei primi acces la materialele solicitate.

Cum accesez lecțiile video?

Toate lecțiile video sunt disponibile pe o platformă al cărei link îl vei primi în urma efectuării plății. În același email, vei primi un nume de utilizator și o parolă care vor fi disponibile, pentru tine, pe viață.

Este potrivit pentru cineva non-tehnic?

Sigur că da! Lecțiile video sunt realizate pe înțelesul tuturor, pașii de implementare fiind explicați într-un limbaj uzual. Astfel, chiar dacă nu ai deloc experiență în programare, design sau scris, vei putea pune în aplicare sfaturile oferite. În cazul în care nu te simți sigur pe tine, poți alege pachetul complet de beneficii – Profesional – iar noi te vom ajuta și cu implementarea.

Trebuie să fiu începător sau avansat în marketing online?

Așa cum am menționat la întrebarea anterioară, cursul este adresat tuturor. Nu trebuie să ai cunoștințe de programare, web design sau marketing online pentru a înțelege lecțiile video predate. În plus, beneficiezi de suport prin email, în cazul în care ai neclarități. Chiar dacă ești avansat în marketing online, suntem siguri că în aceste cursuri vei regăsi informații utile pe care fie nu le-ai aplicat încă, fie la care nu te-ai gândit până acum. Merită încercat!

De ce aș plăti pentru aceste materiale când pot găsi atât de multe informații pe internet despre acest subiect?

Într-adevăr, există multe informații disponibile online. Însă, cele mai multe sunt fie în limba engleză, fie incomplete. Acest curs este mai mult decât o înșiruire de lecții video, pe care le poți viziona și implementa; este un pachet de servicii de care beneficiezi pentru a-ți pune în aplicare un sistem de generare de conversii și monitorizare a lor. Pe piața din România, acest curs este unic.

Așadar, preferi să plătești o echipă de marketing online să pună în aplicare sfaturile din acest curs sau să le înțelegi tu, astfel încât să alegi ce ai nevoie? Lecțiile video, materialele PDF, suportul prin email, grupul de Facebook, sesiunile de coaching, toate au fost gândite să te ajute să îți pui în aplicare, fără ajutor extern, propriul sistem de conversii. Achiziția acestui curs nu înseamnă doar să ai acces la aceste facilități, ci înseamnă să și câștigi motivația de care ai nevoie să le pui în aplicare imediat.

Aceste informații nu ți le oferă nicio sursă gratuită online.

Nu mai sta pe gânduri!

Începe acum să-ți crești rata de conversie!

In cazul în care ai întrebări suplimentare despre cursurile prezentate sau întâmpini alte probleme, te rog completează formularul de contact și Narcisa îți va raspunde in cel mai scurt timp. 

Provider Hosting WordPress, realizare Web Design pentru Bloguri WordPress

 

Adresa Firmei

  • SC Servicii Hosting SRL
    Calea Calarasilor, nr.65, Braila
    E-mail: office @ servhost.ro
    Website: www.servhost.ro

Numele tău (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefonul tău

Subiect

Mesajul tău

shares