Creștem impreună cu tine

Deții un business online sau te gândești să lansezi unul? Nicicând nu poate fi un moment mai potrivit!

Mediul online a înregistrat o creștere exponențială în ultimii ani și putem spune cu certitudine, în ziua de azi, că dacă nu ești online, nu exiști.

Orice afacere, indiferent cât de mică este, are nevoie de un website de prezentare care să o descrie în fața potențialilor clienți. Fie că dorești să vinzi produse sau servicii, trebuie să faci primul pas către succesul tău online: să îți dezvolți prezența.

De aceea, s-a născut ServHost: o echipă specializată în WordPress web design și soluții de hosting optimizate special pentru această platformă precum si design personalizat.

Despre ServHost: cum a început totul

Cunoști acel moment în care stai de vorbă cu prietenii tăi despre un subiect pe care îl stăpânești bine?

Încerci să le explici, în câteva cuvinte, valoarea pe care ai acumulat-o în domeniul respectiv. În acel moment, prietenii tăi rămân uimiți de cunoștințele tale și cât de bine explici.

Vine ziua în care cineva te roagă să-l ajuți să-și facă un blog. Îl ajuți și rezultatul este peste așteptări. Apoi te recomandă și altcuiva. Astfel, din recomandare în recomandare, ajungi să faci doar ce îți place și știi mai bine: să creezi bloguri și site-uri de prezentare în WordPress.

Cei pe care i-ai ajutat vor să știe dacă poți să le oferi și alte servicii. Te gândești bine dacă să faci următorul pas.

După toate acestea, vine firesc întrebarea: „De ce nu vă faceți firmă dacă știți asta atât de bine? Sunt și alții care au nevoie de serviciile voastre!”.

Chiar așa! De ce nu?

Prin urmare, așa a început totul despre ServHost. Ne-am apucat de treabă. Am început să lucrăm pentru prieteni și cunoscuți, care ne-au felicitat pentru munca depusă și au spus și altora despre ServHost. Am păstrat o relație caldă cu fiecare și am fost mereu alături de ei când au avut nevoie, ceea ce a contat foarte mult.

Ne-am dat seama că aceasta este credința noastră și de aceea lucrurile ies atât de bine. Astfel, pe lângă cunoștințele noastre, pe asta ne bazăm afacerea.

Impresii despre noi

Ne implicăm să rezolvăm toate problemele tale

Odată ce vei începe să lucrezi cu noi, vei simți din plin implicarea noastră. Te îndrumăm pas cu pas pe drumul creșterii site-ului sau blogului tău, te ajutăm să înțelegi cum funcționează WordPress și găsim întotdeauna cea mai bună soluție pentru tine.

Crezi că le știm pe toate? Evident că nu.

Nu suntem perfecți, însă suntem 100% dispuși să fim alături de tine, să învățăm să îți soluționăm problemele, să fim la curent cu toate noutățile în domeniu și să creștem împreună.

Ceea ce ne diferențiază pe piață este faptul că dorim mai curând prieteni decât clienți. Dorim relații de lungă durată și nu urmărim câștigurile financiare peste noapte. De aceea, suntem transparenți în tot ceea ce facem și lucrăm alături de tine, cot la cot, până când ești mulțumit. Răspundem rapid cererilor tale și investim constant în cele mai bune soluții tehnice (servere SSD performante).

Dacă îți dorești un colaborator de încredere, care să treacă peste parteneriatul strict de afaceri, noi suntem echipa pe care o așteptai.

Te poți baza pe noi în orice moment și vom fi alături de tine și la bine, și la greu.

Te așteptăm să ne contactezi ca să afli mai multe despre ServHost și să ne cunoaștem mai bine.

Cu drag,

Narcisa și Ninel

shares