Vrei mai mult de la site-ul tău?

Lasă-ne să ne ocupăm noi de crearea sau îmbunătățirea lui,
pe platformă WordPress

Îți dorești un site bine pus la punct, care să te reprezinte cu adevărat? Suntem aici pentru tine! La ServHost, suntem specializați în web design pentru bloguri și site-uri de prezentare WordPress.

Lasă-ne să te ajutăm cu realizarea sau modificarea site-ului tău și câștigă mai mult timp ca să te concentrezi pe activitatea de bază a proiectului sau afacerii tale.

Ce putem face pentru tine?

Analiză site actual

Dacă deții deja un website sau blog pe platformă WordPress de care nu ești mulțumit, în urma unei analize, vom realiza o listă cu toate modificările necesare.

Realizare site WP

Fie că ai nevoie de modificarea site-ului actual sau realizarea unui site sau blog nou, te poți baza pe noi. Vom crea site-ul, cu toate opțiunile dorite de tine.

Migrare site

Dacă dorești să achiziționezi unul din pachetele noastre de găzduire WordPress și deții panou de administrare cPanel, vom efectua mutarea în mod gratuit.

Mentenanță

Orice site pe platformă WordPress are nevoie de mentenanță lunară și actualizări periodice. Dacă dorești să scapi de această grijă, lasă totul în seama noastră.

Ești pregătit să îți dezvoltăm împreună prezența online?

Servicii Web Design:

Design site
prezentare și blog
Instalare
WordPress
Configurare
temă
Configurare
pluginuri
Integrare
Mailchimp
Integrare
MailMunch
Instalare
certificat SSL
Migrare
website și domeniu
Găzduire
web SSD
Suport
email si telefonic

De ce să lucrezi cu noi?

Iubim platforma WordPress

La fel ca tine, și noi suntem utilizatori WordPress. Am dezvoltat o pasiune pentru web design și îți punem la dispoziție toate cunoștințele noastre.

Știm ce ai nevoie

La noi îți vei găsi ținuta potrivită pentru proiectul tău online, fie că este blog personal sau o mică afacere. Știm, pentru că și noi am trecut prin ceea ce treci tu.

Avem un scop comun

Și noi, la fel ca și tine, dorim să ne consolidăm prezența online. De aceea, dacă vei deveni partenerul nostru, vom avea ocazia să creștem împreună.

Optimizăm rata de conversie

Cunoaștem foarte bine elementele unui website care vinde și suntem pregătiți să îți oferim toate sugestiile necesare să îți crești rata de conversie pe site.

Oferim servicii bonus

Dacă achiziționezi un pachet de hosting de la noi, vom face mutarea gratuită a site-ului tău cu panou cPanel, instalare gratuită WordPress și integrare cu MailChimp.

Oferim hosting WordPress

Suntem mai mult decât specialiști web design; oferim soluții complete pentru site-urile WordPress, inclusiv hosting optimizat pentru această platformă.

Vorbim pe limba ta

Nu ești o persoană tehnică? Nicio problemă! Comunicarea cu noi se va desfășura fără limbaj tehnic și vei înțelege exact ceea ce putem face pentru tine.

Suport tehnic si sfaturi

La noi pe blog vei putea citi săptămânal sfaturi despre WordPress. Dacă ai întrebări specifice, îți stăm la dispoziție la telefon sau prin email.

Pachete de hosting personalizate

Poate că nu ai gasit pachetul ideal pentru tine, nu-i nimic, in urma unei discutii despre nevoile tale, il putem crea.

Ne-au ales si sunt mulțumiți

Ești pregătit să vinzi mai mult cu site-ul tău?

Numele tau (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiect

Detaliere cerințe

Telefonul tău

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

shares